trešdiena, 2012. gada 18. janvāris

Salīdzinu: Madara decoface moon flower vs. The Body Shop Honey Bronze

Pirmais salīdzināšanas raksts ir klāt! :) Šoreiz salīdzināšu sejas ādas tonējošos līdzekļus. Pēc konsistences un toņa tie ir līdzīgi paštonējošajiem, bet šos var notīrīt un tie ilgstoši nepaliek uz ādas.
Body Shop Honey Bronze - Bronzing gel for face


Krāsa, tikko izspiesta no tūbiņas ir tumši brūna. Pēc tekstūras losjon-želejveidīgs ar pavisam maziem mirdzumiņiem. Uz sejas klājas labi un nepaliek pleķi. Iesākumā liekas nedaudz par orandžīgu, bet ja vienmērīgi uzklāj, tad viss kārtībā. Domāju šo pataupīt vasarai, kad āda bus tumšāk iesauļota, lai lietotu šo tonālā krāma vietā. Bronzing gēlu var viegli notīrīt ar ūdeni, vasarā peldoties šis noteikti bus mīnuss.


Madara Cosmetics tonējošais fluīds moon flower


 Šis, kā jau redzams, man ir ilgāku laiku. Pēc tekstūras ir putveidīgs un lai gan izskatās mirdzošāks par Bronzing gel, īstenībā ir nedaudz matēts. Tonis ir dabīgs, nedaudz uz brūno, pat pelēkbrūno toni. Nedaudz dabīgāka krāsa par The Body Shop produktu. Ļoti jauki smaržo pēc kadiķiem. Nedaudz nenoturīgs, vismaz uz manas ādas, kad liku bez jebāda krema vai praimera. Viegli notīrāms ar ūdeni.

Ceru, ka sniedzu pietiekamu daudzumu informācijas, gaidiet līdzīgus, uzlabotākus rakstus drīzumā!

1 komentārs:

  1. vienīgais kas man no madaras nepatīk ir šī puķe, vasarā vel kaut cik normāli izskatās, bet ziemā -seja sanāk pleķaina un nav iespējams uzklāt viendabīgi.

    AtbildētDzēst