pirmdiena, 2011. gada 8. augusts

Kādēļ un kā jānoņem make-up

Nedrīkst iet gulēt, ja nav noņemts make-up. Galvenais likums. Ne tādēļ, ka kosmētika sasmērēs gultas veļu. Nenomazgātās kosmētikas daļiņas aizsprosto ādas poras, kas var izsaukt kairinājumu un pinņu rašanos. Atcerieties, ka mazgājoties jūs ne tikai nomazgājat make-up. Dienas laikā jūsu seja parklājas ar dažādām eļļām un netīrumiem. 
Obligāti jānomazgā ne tikai tonālo, bet arī acu ēnas un tušu. Pretējā gadījumā skropstas zaudē savu elastību un kļūst cietas. Tāpēc, ja naktī ar rokām berzējat acis, jūs viegli zaudējat daļiņu skropstu. Daudzas ēnas satur mikroskopiskus kristālus un daļiņu smilšu, kas ir spējīgi izsaukt acs iekaisumu gļotādai. 
Make-up noņemšanai izmantojiet speciālu pieniņu un siltu ūdeni. Pievērsiet uzmanību make-up noņemšanas līdzekļiem Purpose, Cetaphil (taukainai ādai), un Basis (sausai ādai). Cenšaties nelietot asos skrubjus, saturošus minerālus un abrazīvus materiālus, kuri uz ādas atstāj mikroskopiskas plaisas un pat griezumus.
Labs, mitrinošs krēms pa nakti atjaunos aizsargbarjeru, kuru jūs kopā ar make-up nomazgājāt.
Galvenais - gulēt ejot vienmēr ir jānotīra kosmētika! Pat pēc vētrainas nakts, kad vienīgais, ko vēlies darīt ir iekrist gultā. Pretējā gadījumā ātrāka novecošana ir garantēta ;)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru