piektdiena, 2011. gada 12. augusts

Izskaties pēc iespējas labāk (bez make-up) un rūpējies par savu ādu un ķermeni vasarā

Tā kā ir vasara (šobrīd ārā redzamais laiks gan par to neliecina), tev ir lielāka iespēja izskatīties labi, nekā citos gadalaikos. Pastāstīšu galvenos soļus, lai mazliet atpūtinātu seju no kosmētikas, kā pēc iespējas izskatīties labāk bez tās, kā arī to, kā rūpēties par ādu un ķermeni vasarā.

Pirmais: Parūpējies par uzacīm. Ļauj, lai tās sakopj speciālists. Skaista uzacu forma liks tavai sejai izskatīties lieliski sakoptai bez mazākā grima.

Otrais: Pavadi laiku saulē. Trīs reizes nedēļā pa 15 minūtēm saulē ir perfektais daudzums, lai uzņemtu pietiekamu D vitamīna devu, un iegūtu gaiši brūnu un veselīgu ādas toni (laiks, kas jāpavada saulē, gan atšķiras no ādas tipa).

Trešais: Atbrīvojies no plakstiņu pietūkuma. Vasara ir gadalaiks, kurā tavi plakstiņi un āda ap acīm visvairāk no rītiem pietūkst. Ja tava roka jau sniedzas pēc 'konsīlera', lai nomaskētu pietūkumu, atceries šos padomus:
  1. Masē ādu ap acīm ar aukstu ledus kubiciņu. Pārtrauc šo procedūru, kad sajūtas kļūst nepatīkamas.
  2. Paturi uz acīm atvēsinātus kumelīšu vai melnās tējas maisiņus. 
  3. Sarīvē pētersīļu saknes, uzklāj tās uz plakstiņiem un paturi 20 min. 
 Ceturtais: Lieto atsvaidzinošās maskas. Tās noder, lai piešķirtu sejai veselīgu krāsu, noņemtu nogurumu un uzlabotu asinsriti.
  1. Uzklāj masku no olas dzeltenuma ar medu. Ar otiņu uzklāj to uz sejas un kakla. 
  2. Ādu izlīdzina un atsvaidzina maska no siltā pienā iemaisīta rauga.
  3. Viegla iedeguma iegūšanai sejai 3 reizes nedēļā uzliek rīvētus burkānus.
 Piektais: Ēd daudz augļus un dārzeņus. Lai uzņemtu vitamīnus un sagatavotos ziemai. 

Sestais: Dzer daudz ūdens. Parūpējies par to, lai tavs ķermenis uzņem daudz ūdens, vasarā cilvēkam ir jāizdzer apmēram 1,5 - 2 l ūdens.

Septītais: Eksperimentē  ar saviem matiem. Vasara ir īstais laiks "messy" frizūrām. Iečirko matus, pin bizītes, izmēģini jaunus matu sakārtojumus! 


1 komentārs: